divendres, 31 de març del 2017

MES DEL LLIBRE 2017 BROMERA

QUADERN DIDÀCTIC COMMEMORATIU ABRIL 2017, 

MES DEL LLIBRE 2017


Des de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura volem sumar-nos a les commemoracions literàries del 2 d’abril, i del 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor. És per això que, amb el lema «Viu la lectura, llig la vida», hem editat el cartell que enguany ha creat l'il·lustrador valencià Miguel Ángel Díez.
La guia didàctica , gratuïta, a color i en A4, està disponible en www.fundaciobromera.org i s’ha editat per a celebrar el Dia del Llibre.
Com és habitual, el quadern commemora ambdós efemèrides. A més, també ens fem ressò d'altres aniversaris literaris amb l'objectiu principal d'aconseguir que les festivitats literàries se celebren arreu del món i que els lectors coneguen els nostres autors. Enguany, ens fem ressò de l'any Sor Isabel de Villena, l'any Miguel Hernánez, l'any Blasco Ibáñez, el centenari del naixement de Joan Valls i el 25é aniversari de la mort de Joan Fuster. També dediquem una atenció especial a destacar la importància de  la lectura i els avantatges i beneficis que comporta.
La guia està dirigida a xiquets i xiquetes entre 8 i 12 anys i inclou tres microrelats escrits pels autors i autores valencians Mercé Climent, Ferran Bataller i Maria Dolores Pellicer. A més d'activitats didàctiques sobre els textos i informació sobre el motiu de la celebració del Dia del Llibre arreu del món, la guia inclou recomanacions per edats amb detall de l'autor, l'editorial i l'any d'edició, que ajudaran els lectors a trobar els llibres a la biblioteca o a la llibreria, i que permetran als docents i els mediadors culturals treballar les activitats de la guia a l'aula.
Condicions d'adquisició: Es permet la reproducció si se n'esmenta la procedència
Ací pots descarregar-te la guia didàctica en PDF i fulls solts per a imprimir-la i treballar-la directament amb l'alumnat. En aquest format podràs guardar-te-la i imprimir-ne tantes còpies com necessites. (Per a imprimir-la en A4, quan faces la impressió, has de triar impressió a pàgina completa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....