dijous, 18 de maig del 2017

REVISTA FARISTOL


Aquesta vegada vos presentem una revista que segur que vos agradarà:
 " FARISTOL".
És tracta d'una revista, editada pel Consell Català del llibre Infantil i Juvenil, 
on podem trobar cada mes, articles molt interessants i la crítica sobre diferents 
llibres classificats per edats feta per un equip de bons professionals.


Si feu clic en l'enllaç vos portarà directament a la secció de crítica del mes d'abril.


Un exemple de crítica literària de la revista.





El SISÈ SENTIT. Laia de Ahumada.  Ed. Petit Fragmenta              A partir de 7 anys
Plantejar el dubte sobre què podem sentir més enllà dels sentits és un punt de partida interessant per endinsar-nos en una història reflexiva que presenta aquesta altra manera de sentir, que ens fa pensar en aquelles informacions que rebem de l’entorn i no obtenim mitjançat cap dels cinc sentits. Potser sí que caldria parlar d'un sisè sentit quan percebem que un amic pateix, quan podem saber què ens diu el vent, quan intuïm que està a punt de passar-ne una de grossa o quan estimem i ens sentim estimats.

Així doncs, estem davant d’una proposta literària introspectiva que aposta per una experiència estètica que permet endinsar-se de manera subtil i efectiva en el món de les sensacions, de la mà d’unes il·lustracions que tenen la mesura exacta per donar força al text amb una calma i una expressivitat delicioses.  

És especialment rellevant la generositat de mides del llibre, que contribueixen a la sensació d’amplitud i serenitat que la història demana. Alhora, és destacable la picada d’ullet metaficcional que trobem a les darreres pàgines del llibre.
Lara Reyes López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....