dimecres, 18 de febrer del 2015

BIBLIOTECA PEDAGOGICA FEBRER 2015


SUBSCRIPCIONS


NOVETATS febrer 2015

Una guía imprescindible para orientar y alimentar el desarrollo mental de tu hijo. Por los autores del best seller internacional El cerebro del niño. Los autores de El cerebro del niño, Daniel J. Siegel y Tina Payne Bryson, analizan, en esta ocasión, el desafío primordial en la educación de los hijos: la disciplina. Hac iendo hincapié en el fascinante vínculo entre el desarrollo neurológico del niño y el modo en que los padres reaccionan ante la mala conducta de este, La disciplina sin lágrimas proporciona un efectivo y compasivo «mapa de carreteras» para afrontar las pataletas, las tensiones y las lágrimas sin montar un número.


Propuestas para la escuela y el tiempo libre. Factores que influyen en el desarrollo de la autoestima en los adolescentes, recursos, habilidades e instrumentos de evaluación.
Alguns corrents de pensament pretenen veure l’escola com una empresa i el director com un gerent. L’autor no comparteix aquesta manera de pensar i veu el director com un coordinador d’un projecte apassionant, com un factor que impulsa el creixement. No és un capatàs o un general, és un director d’orquestra.
El llibre posa el focus en el lideratge escolar i tracta qüestions tan interessants com ara el sentit de la funció, els motius que condueixen fins a ella, les funcions i els estils de direcció, el paper de les dones, l’avaluació de l’escola… I planteja els problemes que generen els caps tòxics en educació.La guia que teniu a les mans no és un manual sobre com introduir la participació en els centres educatius, sinó que és un recull d’eines i recursos per treballar de manera transversal actituds, habilitats i competències que facilitin i impulsin l’aprenentatge i la vivència de la participació. Entenem que l’educació per a la participació ens ha d’ajudar en l’aprofundiment de la democràcia i, per tant, en la construcció d’una ciutadania crítica i responsable.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....