dissabte, 5 de maig del 2018

ENCONTES: festival de narració oral

Altea acull del 15 al 20 de maig el 

Festival de Narració Oral Encontes, 

que reunirà a narradores i narradors d'arreu del món en una cita imprescindible que 

celebra enguany el seu quinzé aniversari

… Diuen que tot això va passar en aquell temps que de la palla en feien fems…
 en un poble a la voreta la mar
que moltes històries tenia per contar…
  
Enguany celebrem la quinzena edició, quinze anys omplint les places i carrers d’Altea de contes, d’històries contades per alguns dels millors narradors i narradores de l’actualitat. Es celebrarà des del dia 15 al 20 de maig en Altea i el 26 i 27 de maig en l’Alfàs.
En total seran 8 narradores i narradors vinguts des de diferents punts de la geografia nacional i internacionals que ens portaran a mons imaginaris amb els seus contes i històries per a tots tipus de públic. I com ja ve sent tradicional, també participaran alguns veïns d’Altea que ens contaran contes durant la Marató del diumenge 20 de maig.
També continuem amb l’acord amb l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi per a realitzar allí el II Encontes, amb tres espectacles de narració de contes durant els dies 26 i 27 de maig. D’aquesta manera, el Festival Encontes creix, sumant esforços, cap a un àmbit més ample i un públic més nombrós.
Amb el Festival ENCONTES, posem el nostre gra de sorra per a recuperar la tradició oral i situar-la en el lloc que li correspon com a  instrument privilegiat en la comunicació i la relació entre els éssers humans.
…  I aquest conte que jo he dit és per al més eixerit, i aquest conte que hem contat és per al més espavilat. I serà el més eixerit el que dirà primer quiquiriquic…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....