dijous, 6 d’abril del 2017

ALGUNS PREMIS LITERARIS QUE NO ET POTS PERDRE

Premi Llibres Anagrama de Novel·la 


"La memòria de l'arbre" és la novel·la guanyadora del segon premi Llibres Anagrama de Novel·la, en català. Anna Guitart ( Programa TV3 Tria 33) entrevista la seva autora, la Tina Vallès, que ens explica com la vida d'un nen canvia quan els seus avis es traslladen a viure amb ell i els seus pares.
És la història d'un avi i el seu net, que es comuniquen a través dels arbres

ENTREVISTA AMB L'AUTORA



Premi Sant Joan de Déu de conte infantil 2017



El viatge d’un grup d’aneguets de plàstic a través de l’oceà. Aquest llibre ha guanyat el 18è Premi Sant Joan de Déu de conte infantil (2017).
Data: Març 2017
Editor: Hospital Sant Joan de Déu
Autor: Òscar Julve














Premi Sant Jordi de novel·la 2016




Descobreix el nou llibre de David Cirici, amb el qual ha guanyat el premi Sant Jordi de novel·la. 

"El setè cel" (Ed. Proa) és una història que contraposa dos móns oposats i que ha estat inspirada pel drama dels refugiats.
Hi ha dues menes de visitants a l' illa de Samos, els que vénen en velers i els que arriben en pasteres. 'El setè àngel' uneix aquests dos mons. Ací tens a l'autor en una entrevista:


http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/tria33/david-cirici-i-el-sete-angel/video/5652867/



Premi Edebé de literatura infantil i juvenil 2017


Dos historias muy dispares que enlazan con el mundo de nuestros jóvenes, son las ganadoras del Permio edebé.

Ricard Ruiz Garzón (Barcelona, 1973), con la novela ‘La inmortal’, y Francisco Díaz Valladares (Villamanrique de la Condesa – Sevilla, 1950), con la novela, ‘Tras la sombra del brujo’, son los ganadores de la XXV edición del Premio Edebé de Literatura Infantil y Juvenil

La inmortal’ es la conmovedora historia de una niña, Judit, de carácter tenaz y competitivo, que se convierte en toda una estratega del ajedrez y de la vida. El respeto, la paciencia y el saber ganar y perder le darán a Judit la inspiración y las ganas para luchar contra el trato injusto que recibe su rival y amigo, un misterioso maestro iraní del ajedrez.

" Tras la sombra del brujo" es un ‘thriller’ apto para todos los públicos.
De muy joven Díaz Valladares decidió que quería ver mundo, y desde entonces no ha parado de viajar. Es algo que ha salpicado sus novelas de ambientes exóticos. 
África, un continente que este autor conoce muy bien, es el escenario de ‘Tras la sombra del brujo’, el libro ganador del Premio edebé de Literatura Juvenil. En la novela encontramos aventuras y acción, y de telón de fondo una denuncia de la explotación de la naturaleza.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....