divendres, 3 de novembre del 2017

VINE AQUEST CAP DE SETMANA A LA 5ª PLAÇA DEL LLIBRE A VALÈNCIA




La 5a Plaça del Llibre es celebrarà del 1 al 5 novembre
Per segon any consecutiu els llibres en català tornen a  la Plaça de l’Ajuntament de València amb la 5a Plaça del Llibre, que es celebrarà de l’1 al 5 de novembre.
Durant cinc dies la Plaça de l’Ajuntament es convertirà no sols en un gran aparador del llibre en català, sinó també en un punt de trobada per als  lectors i lectores que volen conèixer les novetats editorials i participar en l’ampli programa d’activitats que s’està perfilant amb presentacions llibres, actuacions musicals, taules redones, tallers i activitats infantils. D’aquesta manera, la Plaça del Llibre es consolida com el gran esdeveniment de la literatura catalana a València.
La Plaça del Llibre té com objectiu la visibilització de la literatura en català a València i està oberta a escriptors i editorials de tot l’àmbit lingüístic. La present edició està organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i la Generalitat Valenciana dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura. La Plaça és una iniciativa de l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibrers de València, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià. A més, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, les Biblioteques Municipals de València, Escola Valenciana, la Xarxa Vives d’Universitats i el suport de les universitats públiques valencianes, i les editorials i llibreries participants.
Els matins de la Plaça estaran especialment adreçats als escolars valencians, amb activitats gratuïtes per a tots els nivells. Al lloc web de la Plaça de Llibre (placadelllibre.com) es pot trobar més informació així com formularis de participació en les activitats escolars.
TOTA LA PROGRAMACIÓ ACÍ:
                          http://placadelllibre.com/vlc/programa/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....