dimarts, 19 d’abril del 2016

LA MÀGIA DE LLEGIR

Amb motiu de la celebració del dia del llibre, el proper dissabte 23 d’abril, des del departament de llengües hem preparat una activitat d’animació lectora en la que participarà tot l’alumnat del centre. Els més majors es convertiran per unes hores en autèntics contacontes i faran que els més menuts puguen gaudir de les lectures que han escollit i preparat durant aquesta setmana.
Aquesta activitat tindrà lloc divendres de matí, així que esteu atents al clickedu per vore tot el que anem a fer. I, per què no, convertiu-vos també vosaltres en contacontes dels vostres fills i filles aquest Sant Jordi.
A més, aprofitant aquesta efemèride, volem presentar-vos el nou blog de lectura que hem estat elaborant amb molta il·lusió i que volem que també siga una ferramenta d’animació lectora compartida família-escola. Podeu trobar l’enllaç del blog Punt de llibre a la pàgina principal de l’escola i subscriure’s per poder rebre les noves entrades al vostre correu electrònic. Ens agradaria molt que, quan trobeu alguna lectura interessant tant per a l’alumnat com per a les famílies, ens féreu arribar el vostre suggeriment a departament.llengues@maux.org.

Un llibre és la prova, els humans som capaços de fer màgia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....