dimarts, 19 d’abril del 2016

LLIBRES RECOMANATS TERCER CICLE DE PRIMÀRIA


EN LA LÍNIA DELS TRES PUNTS
PASQUAL ALAPONT 
Edit. BAULA













El món de la Virgínia i en Víctor era segur, però tot canvia d’un dia per l’altre quan els pares es divorcien i ja res no tornarà a ser igual. Res no pot ser igual. En Víctor no entén per què el seu pare ja no pot tornar a casa, o per què la mare està trista, «per què, teta, què és el que he fet malament»?, pregunta a la germana. Però què en sap, la Virgínia? Ella voldria colpejar el món, i els seus cops de ràbia reboten una vegada i una altra contra el seu propi rostre. Aquest llibre parla d’algunes ferides morals de la infància i l’adolescència, però és sobretot un cant a la tendresa i l’amor.

ELS XIQUETS DE LA GORRA
ENRIC LLUCH GIRBÉS
Edit. Edicions del Bullent












Els xiquets de la gorra, pretén ser un cant a la vida i a l'esperança. Conta la història d'uns xiquets que conviuen en un hospital de manera permanent. A través del seus ulls d'infant, coneixen les vivències, els moments de tristesa i d'alegria d'altres persones adultes que, per diverses circumstàncies, ocupen les habitacions del mateix hospital. Al rerefons de la història, són els infants els qui, des de la seua malaltia, des de la innocència dels seus plantejaments, insuflen ànim, coratge i il·lusió a totes i cadascuna de les persones que coneixen.


EL CLUB DE LAS ZAPATILLAS ROJAS.
ANA PUNSET 
Edit. MONTENA










Lucía, Frida, Bea y Marta son inseparables. A pesar de las circunstancias de la vida que ponen a prueba su amistad, ellas no dejarán de intentar seguir juntas, creciendo, madurando, sintiendo... ¡la amistad hasta el infinito!


GERÓNIMO STILTON: EL GRAN LIBRO DEL REINO DE LA FANTASÍA 
ELISABETTA DAMI
Edit. PLANETA







Gerónimo vuelve al Reino de la Fantasía, esta vez en alas del Fénix, pero, en lugar de encontrar a la Floridiana de siempre, amigable y aliada, encuentra a una reina antipática y enemiga que le ordena llevarle siete objetos mágicos: el Carillón de los Sueños de Oro, la Esencia de la Oscuridad, el Ataúd de Cristal, el Pelo Verde de las Tres Brujañas, la Máscara de Piedra, la Cadena que Ata y no Desata y el Concentrado de Tristeza. Geronimo partirá en busca de los siete tesoros, afrontará mil peligros y encontrará a viejos y nuevos amigos... ¡para descubrir cuál es el verdadero secreto de la fantasía!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....