dilluns, 30 d’octubre del 2017

ESPANTA LA POR ! MONSTRES VALENCIANS

Espanta la por a les biblioteques públiques valencianes.Projecte de foment lector


En 2017 torna Espanta la por! per a redescobrir els monstres valencians. No hi ha un millor moment al llarg de l'any que al voltant de Tots Sants per a llegir rondalles i llegendes fantàstiques i per a lluir el nostre imaginari valencià de la por.




La Biblioteca del Museu Valencià d' Etnologia amb la col·laboració de la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Generalitat Valenciana ofereix a les biblioteques públiques valencians participar en Espanta la por! per a parlar a grans i menuts dels monstres valencians al voltant de Tots Sants.

Espanta la por! s'inclou a la campanya Llegim, llegim, llegim amb els següents objectius:

·         Difondre l’imaginari popular valencià sobre la por
·         Fomentar la lectura i el coneixement de la literatura popular valenciana
·         Promoure l’ús de les biblioteques
·          Treballar l’emoció de la por            
·         Propiciar la recopilació local de llegendes i rondalles

Què oferim a les biblioteques? Recursos gràfics i informatius per a desenvolupar Espanta la por! a les biblioteques públiques valencianes.

Som una biblioteca pública, què podem fer? Des de la Biblioteca del Museu Valencià d' Etnologia us proposem un fum d'idees des de només penjar el cartell Espanta la por! a dur endanvant tot un projecte col·laboratiu amb les escoles, els museus i la resta d'entitats locals del vostre poble o barri. Cada biblioteca pot decidir fins a quin punt implicar-se segons les seus possibilitats. 

Com? En primer lloc, cal llegir el projecte complet per a poder estar ben informats i en segon, si us interessa, inscriure-vos des d' este formulari
Espanta la por! ix del Museu Valencià d' Etnologia per a convertir-se en un programa global. Les biblioteques han d'encapçalar Espanta la por! junt a les escoles, museus i altres entitats locals. 

Us hi apunteu?
En aquest enllaç podeu escoltar la cançó d' Espanta la Por! https://goo.gl/PbS83w


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....