dimarts, 24 d’octubre del 2017

FELIÇ DIA DE LA BIBLIOTECA


PINZELLADES AL MÓN 
(Revista d'il·lustració als llibres infantils i juvenils)
ens desitja 
FELIÇ 

Hui celebrem una gran festa del llibre i dels documents -en qualsevol suport-. És el Dia de la Biblioteca i ho celebrem des d'ací amb l'art, amb la visió que els/les il·lustradors/es tenen de la biblioteca, un espai viu on els documents són els protagonistes a l'igual que els usuaris. Una casa de llibres i dels llibres, de coneixement i d'imaginació, de llum contra la gris ignorància, de grans i menuts. Un espai per accedir al passat i al futur, per a reflexionar i dialogar, amb les portes obertes al món i a la societat on està immersa.

Felicitats, docs, a tots els bibliotecaris i bibliotecàries que amb la seua professionalitat fan de pont entre els/les autors/es i els lectors/es, que obrin camins per mig de la paraula i la imatge. Felicitats a tots/es els/les usuaris/es de les biblioteques de qualsevol tipus perquè són l'ànima d'aquests grans centres de cultura.

Gaudim hui, especialment, d'una visita a la biblioteca. Gaudim del plaer d'accedir a la lectura de qualsevol tipus i en qualsevol suport, de l'accés gratuït a la informació, de la formació permanent per mig dels seus documents.

Però és també un dia per reivindicar una major inversió en les biblioteques: en infraestructura, en recursos humans, en documents, en serveis. Invertir en les biblioteques és invertir en educació i cultura, en el present i futur de la nostra societat, en tolerància i espírit crític, en maduresa social.

Des de la Biblioteca de Cocentaina us desitgem un lector Dia de la Biblioteca.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari....